Суспільство

Реактивники 1-ї окремої танкової бригади виборюватимуть звання найкращої у Збройних Силах України (Фото)

На базі полігону біля с. Дівички, що на Київщині, розпочався заключний етап конкурсу на кращу артилерійську батарею Збройних Сил України.

Сухопутні війська  Збройних Сил України на конкурсі будуть представлені кращими артилерійськими батареями оперативного командування «Північ», які змагатимуться з артилерійськими батареями Високомобільних десантних військ Збройних Сил України та Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі оперативного командування «Північ».

Конкурс буде оцінений у чотирьох номінаціях – тактична, індивідуальна номінація зі стрільби і управління вогнем, спеціальна та спортивна номінації.

Відкриваючи змагання, Командувач ракетний військ і артилерії Збройних Сил України генерал-майор В’ячеслав Горбильов привітав учасників та побажав усім успіхів і перемоги у змаганнях найкращому.

У своєму виступі він наголосив, що досвід ведення бойових дій в зоні АТО підтвердив, що артилерія залишається головним засобом вогневого ураження противника і артилеристи довели свою професійність під час ведення бойових дій на сході країни.

«Конкурс серед артилерійських підрозділів видів Збройних сил України визначить не лише кращу артилерійську батарею, а й в індивідуальній першості буде визначений кращий командир батареї, командир вогневого взводу, командир взводу управління, розвідник, обчислювач та краща обслуга», — додав генерал-майор В’ячеслав Горбильов.

Крім того, за результатами особистої першості військовослужбовці отримають підвищення по службі, а батареї, які здобудуть перші місця за своїми системами, отримають винагороду 150 тис. гривень та відомчі відзнаки різних рівнів.

Конкурс триватиме 12 днів і завершиться напередодні Дня Ракетних військ і артилерії Збройних  Сил України, який відзначається 3 листопада.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button