Суспільство

Ремонт доріг – проблема №1 для громад Чернігівщини

*Актуально

Основне питання, з яким звертаються до депутатів жителі громад Чернігівщини, стосується ремонту доріг. Про це повідомив керівник обласної організації політичної партії «Наш край» Сергій Баришовець.

За його словами, відсутність належного дорожнього покриття спричиняє труднощі для зв’язку з центром громади, вчасно не надається медична допомога, виникають складнощі в отриманні соціальних, освітніх, адміністративних і поштових послуг, перевізники скорочують маршрути. «Проводячи зустрічі в громадах Чернігівської області, депутати від «Нашого краю» обговорюють із місцевими жителями проблемні питання. Основне з них – це погані дороги. Із поданих на сесії Чернігівської обласної ради 20 депутатських запитів левова частка стосується саме ремонту доріг», – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» активно розбудовує мережу «відкритих офісів» на Чернігівщині (Відео)

Сергій Баришовець порушив питання необхідності проведення ремонту доріг у Линовицькій територіальній громаді Прилуцького району. Дорога між населеними пунктами Линовиця – Бубнівщина – Білошапки й Онищенків – Малківка (в напрямку до міста Прилуки) потребує термінового ремонту. Також він ініціював ремонт доріг у Носівській, Козелецькій і Мринській громадах. Валерій Колоша порушив питання ремонту доріг у Бахмацькій, Дмитрівській і Комарівській територіальних громадах. Віталій Лічман актуалізував питання необхідності проведення ремонту доріг у Яблунівській, Малодівицькій і Прилуцькій громадах Прилуцького району, тим паче, що в окремих громадах є навіть зроблені проєкти. Роботи розпочалися, однак не завершені вже кілька років поспіль. Юрій Музика озвучив проблему жителів Сновської громади. Вони потребують виділення коштів на ремонт обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення О252209 (Займище – Сновськ, 3,3 км) та ямковий ремонт асфальтного покриття в селі Кучинівка (протяжність близько 1 км). Наталія Копиця виступила з ініціативою проведення ремонтних робіт на одній із центральних вулиць Ніжина – вулиці Московській, де зосереджено значний потік автотранспорту.

За підсумками розгляду цих запитів обласна рада доручила обласній державній адміністрації та Службі автомобільних доріг у Чернігівській області розглянути питання й інформувати про результати.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button