Політика (відео)

«Наш край» активно розбудовує мережу «відкритих офісів» на Чернігівщині (Відео)

Політична партія «Наш край» готова до діалогу, готова чути та допомагати простим людям. Черговий приклад цього – активна розбудова по всій Чернігівщині громадських приймалень, створених за типом «відкритого офісу».

«Політична партія «Наш край» після чергових виборів почала розбудовувати структуру по всій області та по всій Україні. Про Чернігівську область можна сказати, що ми дуже активно долучилися. Нам усім дуже приємно, що такі приймальні будуть по всій області. Ми працюємо не тільки пару місяців перед виборами, а й увесь міжвиборчий період»,- Сергій Баришовець, голова обласної організації політичної партії «Наш край».

Учора, 26 травня, нову громадську приймальню відкрили в Городні.

«Відкривається громадська приймальня. Приймальня депутатів Городянської міської ради, приймальня моя як депутата обласної ради. Для Городнянщини, для городнянців це дуже важливо, тому що буде можливість і працювати з людьми, слухати людей. Залучати молодь, щоб вона мала можливість на базі приймальні розробляти проєкти рішень, допомагати депутатам із їхніми зверненнями. Формувати партійний актив, і в подальшому мати активну життєву позицію і надалі розбудовувати Городнянщину»,- Ігор Романенко, депутат Чернігівської обласної ради («Наш край»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Седнівській громаді підтримали звернення щодо збереження районної лікарні

Ігор Романенко закликає жителів Городнянської громади звертатися з питаннями, які під силу вирішити владі. Обіцяє сприяти задіянню до вирішення проблем людей як депутатів міської ради, району, так і обранців обласного рівня та навіть Верховної Ради України.

«Я вважаю, що відкриття громадської приймальні «Нашого краю» є великим кроком уперед. Це дасть змогу тісніше контактувати з нашим виборцем»,- Сергій Коваленко, голова фракції «Наш край» у Городнянській міській раді.

На відкриття громадської приймальні завітав і міський голова Городні Андрій Богдан, котрий зазначив, що такі майданчики спілкування з людьми є вкрай важливими.

«Політика є політикою. Але політику роблять люди. І мені дуже приємно, що дуже гарні люди представляють партію «Наш край» у міській раді. І є прекрасна співпраця та розуміння в усіх питаннях»,- Андрій Богдан, городнянський міський голова.

Громадська приймальня одразу ж виконала один зі своїх обов’язків… для початку – політичний. Було обрано голову осередку Городнянської міської партійної організації «Наш край». Ним стала Світлана Більська, яка озвучила стратегічні плани щодо своєї діяльності.

«Створювати партійні осередки. Відповідальних людей залучати. Щоб це були не просто випадкові люди… які підтримують партію, бачать у ній майбутнє, допомогу від депутатів, які зайдуть»,- Світлана Більська, голова осередку Городнянської міської партійної організації «Наш край».

Загалом щодо графіку прийому «відкритого офісу», то він буде такий. Ігор Романенко як депутат обласної ради прийматиме один раз на тиждень. Депутати міської ради – в будні, щоденно, почергово, згідно з графіком, що буде оприлюднений. Триватиме діалог дві години – орієнтовно з 17.00 до 19.00 вечора.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button