Суспільство

Ремонт вулиці 1-го Травня може затягнутись

Із 30 жовтня до 10 листопада в Чернігові перекрили частину вулиці 1-го Травня, від перехрестя з вулицею Рокоссовського до «Зеленбуду», та частину вулиці Бєлова – від перехрестя з вулицею 1-го Травня до Бєлова, 4.

«На перехресті Бєлова і 1-го Травня буде круговий рух із колом радіусом 13 метрів, також поряд будуть три острівці безпеки. Головне – в цьому місці розв’язати транспорті потоки, збільшити пропускну здатність перехрестя, адже там поряд дві лікарні і пологовий будинок. Також поряд АТП-2528 і КП «Зеленбуд». А це постійно великий потік машин. Розшириться на вулиці 1-го Травня і проїжджа частина з 7,5 м до 13 метрів. Облаштовуємо 4 смуги руху: в сторону Олександрівки, в сторону Бєлова і по вулиці 1-го Травня. А ще біля магазину «Еко-маркет», буде два майданчики для паркування на 30 місць. Зі сторони міської лікарні зробимо металеву огорожу. Вона також буде по обидві сторони і посередині дороги. Буде заїзд для тролейбусів і 4 смуги по 3,30м», – розповів директор ТОВ «ШБУ-14» Олександр Харчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті вулиць Бєлова і 1 Травня розширяють дорогу (Фото)

Він припускає, що, скоріше за все, не встигнуть вчасно закінчити всі заплановані роботи: «Не впевнений, що встигнемо до 10 листопада, як планувалося раніше. Погода нам не дає. Вчора дощ зірвав роботу, сьогодні знов дощ і найближчі кілька днів також опади передають. Старе покриття усе знімаємо, воно вже непридатне, відслужило всі терміни. Також замість старих бордюрів встановлюємо нові гранітні з лабрадориту».

Коштуватимуть ремонтні роботи 11,5 млн гривень. Наступного року, ймовірно, весною, тут же планується облаштування тротуарів та велодоріжок.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Город

Ще статті по темі

Back to top button