Суспільство

Рибоохоронний патруль «виловлює» рибалок-браконьєрів по всіх водоймах області

Із 25 квітня 2017 року на Чернігівщині розпочав роботу рибоохоронний патруль.

Управління Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області (Чернігівський рибоохоронний патруль) є територіальним органом Держрибагентства України), діє у складі Держрибагентства як відокремлений структурний підрозділ.

Основне завдання рибоохоронного патруля – забезпечення на водоймах Чернігівщини ефективної системи контролю за використанням і відтворенням водних біоресурсів та боротьби з браконьєрством.

За результатами конкурсу відібрано на посади 12 державних інспекторів відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль», які здійснюватимуть моніторинг і патрулювання водних об’єктів області.

Очікується, що вже найближчим часом ефективність реформи в регіоні буде доведена на практиці.

Державні інспектори Чернігівського рибоохоронного патруля відкриті до діалогу з рибаками та громадськістю.

У режимі консультування громадян та фіксації звернень щодо імовірних порушень рибоохоронного законодавства у Чернігівському рибоохоронному патрулі в режимі 24/7( цілодобово 7 днів на тиждень), функціонує «гаряча» лінія тел. 0991121344 та (0462)937557.

Для забезпечення оперативного реагування на факти браконьєрства просимо всіх, хто бачить незаконний вилов риби на водоймах Чернігівщини, телефонувати на номери «гарячої лінії» в ту саму хвилину, коли побачили правопорушення.

Чернігівський рибоохоронний патруль щиро сподівається на співпрацю з небайдужими громадянами.

Джерело:  сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button