Суспільство

Rixos The Palm Dubai — готель у Дубаї, де легко відчути себе королем

Рукотворні острови Пальм — справжня окраса й гордість курорту Дубая (Об’єднані Арабські Емірати). До того ж відпочити тут можна не лише дорослим, а й сім’ям із дітьми. Це стало можливо завдяки концепції Coral Family, яка передбачає створення комфортних умов для відпочинку сімей із дітьми.

Острів Palm Jumeirah — райський відпочинок

Готель Rixos The Palm Dubai розміщено на рукотворному архіпелазі Пальм – на острові Пальма Джумейра – найменшому з трьох островів, які омиває Перська затока. Тут найпрестижніші вілли й готелі курорту з видом на море та приватними пляжами. Найкращий вид на острів відкривається з висоти пташиного лету. Із материковою частиною острів поєднано «стовбуром» пальми, а сам готель розташовується на краю одного з 16 «листів» острова на самій його верхівці.

У Rixos The Palm Dubai на вибір є два корпуси: 6-поверховий Main building і 3-поверховий Sea Block. Для відпочивальників пропонуються номери з різним рівнем комфорту, але з незмінним затишком. Особливості кожного з них зазначено на сайті https://coralfamily.ua/hotels/rixos-the-palm-dubai. В окремих номерах є додаткові зручності для проживання людей з інвалідністю. Слід звернути увагу, що не з усіх номерів корпусу Main building відкривається вид на море, якщо ця особливість принципова, то варто обрати корпус Sea Block.

Територія Rixos The Palm Dubai

Комфорт і зручність для відпочивальників забезпечує гостинний персонал готелю, а на території є все, щоб урізноманітнити пляжний відпочинок:

  • басейни з температурним контролем;
  • сауни, бані, хамам;
  • пляжні види спорту;
  • розважальні програми;
  • ресторани зі стравами від найкращих шеф-кухарів;
  • бари й дискотеки

З додаткову плату відпочивальникам пропонують водні види спорту з професійними інструкторами й спорядженням. Можна взяти на прокат велосипеди чи ракетки з м’ячами для тенісу. А завзяті рибалки порадують себе риболовлею в теплих водах Перської затоки.

Сімейний відпочинок в ОАЕ

В усіх кімнатах готелю передбачено поселення з дітьми. За заявкою пожильцям надається дитяче ліжко. За бажання можна замовити послуги няні (за додаткову плату). У ресторанах є спеціальне меню для найменших, до якого входять звичні українцям продукти: м’ясо, молоко, овочі, крупи. За потреби страва додатково подрібнюється.

На території обладнано басейн, призначений для дітей від 4 до 12 років. Також є зручний дитячий майданчик. Із дітьми працюють аніматори, які проводять різні конкурси, змагання відповідно до віку відвідувачів.

Із Coral Family мрія про чудовий відпочинок завжди стає реальністю.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button