Суспільство

Роботу одинадцятикласниці з Ніжина відзначили на Всеукраїнському конкурсі

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголосив результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України. Прийом конкурсних робіт тривав із 10.10.2023 по 06.01.2024, за вказаний період у Всеукраїнському конкурсі взяли участь 20 187 учасників. Про це повідомляють у Ніжинському навчально-виховному комплексі №16 «Престиж».

Ніжинський навчально-виховний комплекс №16 «Престиж» не залишився осторонь, і учениця 11-А класу Степнова Єлизавета була нагороджена Дипломом ІІІ ступеня (керівник – Муквич В.І.).

Її творча робота «Честь і Слава Незламним» – про тих, хто навіки відлетів у засвіти та тих, хто під постійним прицілом і з величезним ризиком, але і з мужністю в серці відстоює Незалежність України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістку із Сновська відзначили на міжнародному фестивалі-конкурсі

Прикладом незламності у творі Єлизавети є Роман Ратушний – незламний, вродливий, суперосвічений. Загинув 9 червня біля Ізюма на Харківщині. Прикладом незламності є її дядько, який перебуває в «гарячій точці»… А скільки ще таких Героїв!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button