Суспільство

Романова і ЧЕline готові захистити постраждалих від чернігівської банди

Ми вже повідомляли, що народний депутат України Анна Романова закликала батьків потерпілих дівчат не вибачати кривдниць. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Глибоко обурена програмою! Вважаю, що на неповнолітніх дівчат-жертв здійснювався тиск з боку ведучого та так званого психолога. Вони — шляхом маніпуляцій з дитячою психікою — намагалися схилити побитих дівчат вибачити кривдників та забрати заяви», — написала вона.

Більше того, Анна Романова і ЧЕline готові до кінця боротися за справедливість. Народний депутат заявила, що якщо на батьків постраждалих від чернігівської банди підлітків будуть тиснути та погрожувати, то вона допоможе розібратися.

«Ця ситуація жахлива. Не можна закривати на це очі. Якщо буде тиск і погрози, я готова стати на захист постраждалих, підтримати і допомогти. Батьки повинні розуміти, що у них є підтримка і вони можуть стовідсотково розраховувати на допомогу народного депутата», — зазначила Анна Романова.

Контакти Анни Романової є в редакції ЧЕline, тому батьки постраждалих дівчат-підлітків можуть звертатися до нас у будь-який час.

Більше того, позиція ЧЕline одностайна – винні мають бути покарані, адже ситуація жахлива і виходить за рамки здорового глузду – нічого дитячого в цьому випадку немає. Мова йде про агресивне жорстоке побиття і приниження. Тому винні мають відповідати за законом.

З цією метою креативний директор ЧЕline Павло Солодовник виявив бажання увійти до спеціальної комісії, яку створюють при Чернігівській ОДА. До її складу також увійде Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, громадськість, правоохоронні органи та відповідні служби.

Про діяльність цієї комісії ЧЕline обов’язково буде повідомляти на своєму порталі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Молодцы!!!полностью поддерживаю!!!недайте остаться такой жестокости безнаказанной! !!родители этих «девочек», в частности Жени которая била лежачую Полину по голове ногами,считает,что раздули,ничего там страшного не произошло…просто капец!!!!интересно.. она так бы тоже считала если бы ее любимое чадо было на месте девочки???Пусть понесут наказание за свою агрессию-другим не повадно будет!!!

Back to top button