Суспільство

«Рондо-піца» ― влаштуй свято у будь-який день

Що може бути смачнішим, ніж шматочок свіжої ароматної піци? Тільки декілька шматочків улюбленої страви! Здавалося б, найпростіший рецепт ― пласке тісто із сиром, овочами та м’ясом, але піца стала найпопулярнішою їжею на всіх без винятку континентах.

В rondo-pizza.kiev.ua є декілька беззаперечних переваг, порівняно із іншими службами доставки смаколиків:

  • Винятково пунктуальна доставка піци.
  • Можливість замовити піцу та страви італійської (і не тільки!) цілодобово, у будь-який день тижня в офіс або на дім.
  • Популярні рецепти та кулінарний ексклюзив із вишуканими інгредієнтами.
  • Ввічливий та професійний персонал, талановиті шеф-кухарі.
  • Охайні та дружні кур’єри, які якнайшвидше доставлять ваше замовлення.
  • Піца, яка прикрасить ваше свято чи звичайну вечерю, буде смачною, гарячою та саме такою, як ви очікували!

Проблема може бути лише одна: яку саме піцу обрати у «Рондо», адже усі вони створені з італійською пристрастю та відданістю традиціям різних регіонів Італії. Водночас кухарі майстерно поєднують стиль Італії із українськими мотивами, додаючи традиційні українські продукти до ароматних страв.

Прихильники класики вподобають такі рецептури піци

  • Маргарита. Тоненьке тісто, хрустке саме там, де це потрібно, стиглі соковиті томати, моцарела із неповторним вершковим смаком, базилік. Усе розмаїття варіантів піци не робить класичну рецептуру менш цікавою та смачною.
  • Салямі. На тісті апетитно влаштувалися смачна ковбаска, пікантна цибуля та сир. Лаконічний, але безпрограшний варіант, який задовольнить найвибагливішого гурмана.
  • Гавайська. Усі звикли, що у даній рецептурі із ананасами та сиром поєднане куряче філе. Майстри «Рондо» вдосконалили рецепт, додавши замість банальної курки соковиту шинку.
  • «4 сири». Вишуканий варіант італійської випічки, який вже став класичним рецептом та одним із найулюбленіших серед поціновувачів піци. Тонке тісто тримає на собі асорті з різноманітних сирів: моцарели, твердого сиру, пармезану, фети. Усе це гармонійно поєднано за допомогою «секретного» вершкового соусу.

Для особливих випадків можна обрати, крім традиційних улюблених варіантів, дещо особливе, з вишуканими та несподіваними складниками. Приміром, смачна італійська піца «Карбонара», до складу якої входять балик, бекон, соус з ніжних вершків, яйце. Таке поєднання є гармонійним та цілком традиційним для Італії.

Смачного разом із «Рондо-піца»!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button