Суспільство

Роспашні ковані ворота від brama-market.lviv.ua в Івано-Франківську. Більше ніякої іржі.

Як виготовляють ковані ворота

Сучасні методи виготовлення кованих воріт дозволяють поліпшити їх якісні характеристики. Компанія «БРАМА МАРКЕТ» пропонує замовити індивідуально виготовлені розсувні ворота з автоматикою на сайті за доступною ціною. Проблема з якою стикаються бажаючі встановити металеві ворота — поява іржі. Вона може не тільки зіпсувати зовнішній вигляд, а й ускладнити роботу конструкції. Але вона не є загрозою нашим воротам, дізнайтеся чому.

Для створення кованих систем БРАМА МАРКЕТ використовує тільки метод гарячого кування. Щоб подивитися приклади монтажу кованих воріт заходите на сайт нашої компанії. Ціни на ворота.

Секрет технології гарячого кування полягає в тому, що тільки при дуже високих температурах можливо так ретельно обробити кожну деталь візерунка. Вона дає можливість втілити найскладніші і неймовірні фантазії на полотні. Весь процес відбувається вручну, без задіяння шаблонів або технологічного обладнання.

До іншим, більш практичним, переваг цього методу відносять:

  • Такий виріб має величезний термін експлуатації — розжарювання металу робить його міцним і стійким до руйнування і сколів;
  • Застосування високих температур позбавляє від неоднорідності в хімічному сплаві;
  • На поверхні металу іноді можна побачити пори — при загартовуванні їх ставати значно менше.

7

Відкатні або розпашні в’їзні ворота

Ручне кування вуличних воріт складається з таких етапів:

  • Нагрівання металу у власному цеху при температурі 1250-800 ° С відбувається в печі або горні;
  • Майстер обробляє м’який матеріал вручну;
  • Охолоджує конструкцію в воді;
  • Просушують і покриває виріб методом холодної оцинковки.

Що дає метод холодної оцинковки?

Даний метод захищає кований виріб від іржі. По суті, це хімічний процес, який включає себе нанесення на поверхню тонкого шару цинку, що протистоїть корозії.

Наступним етапом для захисту буде фарбування, яке також підвищує стійкість матеріалу до іржі.

Далі полотно направляється в малярно-барвистий цех, де перед фарбуванням грунтується пасивуючим або фосфатується складом:

Дизайн вуличних кованих воріт на вибір замовника
Фарбування Обрати колір можна із стандартної палітри
Патинування Золото, срібло, зелень
Наполнение Найкраще поєднується з міддю або деревом. Рідше — профнастилом, полікарбонатом.
Додаткові аксесуари Кована хвіртка, автоматичний привід

Автоматизація вуличних систем італійськими приводами

Погодьтеся, що управляти в’їзними воротами за допомогою ДУ пульта набагато зручніше. Від обраної автоматики залежить вартість і термін експлуатації всієї ворітної системи в цілому, а з огляду на чималу вагу кованого виробу, привід повинен витримувати високоінтенсивну роботу. Саме тому ми радимо перевірені механізми італійських заводів Came, Nice або Faac.

1

 Виготовлення роспашних воріт від «БРАМА МАРКЕТ» Івано-Франківськ

У індивідуального виробництва нашої компанії безліч переваг:

  • Ми надаємо безкоштовну доставку всієї нашої продукції, недорогий монтаж і можливість безкоштовного виїзду на заміри проїзду.
  • Ковані ворота виготовляються у відповідності з усіма нормами, застосовуючи методи ручної гарячого кування і холодного цинкування.
  • Наш дизайнер допоможе втілить будь-який ваш образ і побудує проекцію 2D моделі воріт на вашій ділянці. На цьому етапі ви зможете без проблем внести корективи.

НЕ ВПУСТІСТЬ МОЖЛИВІСТЬ! Така пропозиція тільки одноразово! АКЦІЯ від компанії «БРАМА МАКРЕТ» на ворота — надаємо знижку -50% на покупку автоматики при замовленні кованих воріт на сайті з 12.07 по 22.07!

Ще статті по темі

Back to top button