Суспільство

Розпочала роботу конкурсна комісія, яка обере директора РЛП «Ялівщина»

У четвер, 10 вересня, проведено засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

На засіданні членами конкурсної комісії було затверджено вимоги до кандидатів (основною є вимога щодо освіти кандидатів – еколог, біолог або географ за фахом, відповідно до Закону України «Про природно-заповідний фонд»), перелік документів для участі у конкурсному відборі, текст оголошення про проведення конкурсного відбору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ялівщина поповниться шістьма різновидами нових дерев

Також визначили строк прийняття документів — 15 календарних днів з наступного після дати оприлюднення оголошення. Документи будуть прийматись Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Проведення конкурсного відбору відбудеться не пізніше, ніж через 3 робочі дні після останнього дня прийняття документів від кандидатів на вакантну посаду директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради у приміщенні обласної державної адміністрації.

Оголошення про проведення конкурсного відбору буде розміщено на сайті обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів найближчим часом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button