Суспільство

Розпочато ремонт траси зі сторони кордону Чернігівської та Сумської областей

Стартували роботи з капітального ремонту дороги Н-07 Київ — Суми — Юнаківка і зі сторони кордону Чернігівської та Сумської областей. На ділянці протяжністю 3 км вже влаштовано вирівнюючий шар нового покриття. Згодом укладатиметься верхній зі щебенево-мастиковго асфальтобетону.

Підрядна організація — ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині взялися за ямковий ремонт доріг (Фото)

У 2021 році у Чернігівській області розгортаються масштабні роботи з капітального ремонту на автомобільній дорозі національного значення Н-07 Київ — Суми — Юнаківка. Поступово планується оновити усю ділянку траси по території  області. Це 143 км. На весь ремонт вже є проєктно-кошторисна документація та були оголошені терндери на визначення виконавців робіт. Частина об’єктів вже у роботі.

Наразі на капітальному ремонті траси Н-07 задіяні підрядні організації: ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада», ТОВ «ШБУ-77», ТОВ «ДС Пром Груп», на мостах працює ТОВ «Синергія-Міст».

В процесі капітального ремонту дорогу буде приведено до сучасних параметрів навантаження та безпеки руху.

В рамках Програми президента України «Велике будівництво» у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення, 9 мостів оновити капітально і 5 мостів реконструювати.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button