Суспільство

На Чернігівщині чиновник заблокував пошту заради популізму

Сьогодні, 28 серпня, з 7-ї години ранку заблокували виїзд транспорту ПАТ «Укрпошта» в місті Бахмач. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Перцовський. За його словами, задля політичного піару організував мітинг місцевий одіозний голова райради Віктор Міщук.

«На чолі блокувальників, які перешкоджали вчасній відправці транспорту на маршрути, хоч і дивно, та голова місцевої районної ради пан Віктор Міщук. Вочевидь, пан Віктор так розпочав агітацію за свою кандидатуру на посаду голови ОТГ. Він чомусь вирішив, що найгучнішим «інфоприводом» стане саме блокування доставки пошти під егідою боротьби за її поліпшення.

Через такі дії місцевих керманичів затримається доставка за 11 маршрутами, а це – понад 30 населених пунктів. Села, які обслуговують наші листоноші на авто, налічують менше 2 000 мешканців, і там пошта є мало не єдиним джерелом інформації і товарів першого вжитку. Зокрема й для людей, які самі не можуть дістатися до банку чи магазину», – написав у пості Олександр Перцовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поштові баталії у Кувечичах: селяни виступили проти реформи

«Минули ті часи, коли пошта ставала інструментом впливу на електорат. Є зауваження до роботи пошти, пропозиції покращення – їх можна завжди спільно опрацьовувати. Саме так діють в інших районах області, де пілотний проект «листоноші на авто» стартував раніше, а місцева влада не блокуваннями займається, а допомагає, скажімо, із підбором кадрів. Від такого конструктивного підходу громади виграють! Блокування – це шлях в нікуди.

Наступним буде блокування виїзду «швидких» на виклики через незгоду з медичною реформою? На провокації «Укрпошта» реагуватиме завжди однозначно: співробітники компанії на місце подій викликали поліцію. Правоохоронці зафіксують дії з блокування роботи стратегічного підприємства та дадуть їм належну оцінку», зазначає Олександр Перцовський.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Правильно сделал! Тут нет никакого пиара.Этого гнусного монополиста «Укрпочту» только так и учить остаётся! Организовали очередную гнусную антинародную «реформу» почты,направленную на дальнейшее уничтожение сёл,на ограничение информационного пространства людям,на уничтожение прессы. И эту гнусную компанию накануне выборов активно поддержал президент,подписав указ о назначении на должность директора «Укрпочты» её главного грабителя и разрушителя.Рассчитывает таким образом выиграть выборы? Молодцы люди,что не молчат.И чиновник молодец.что не побоялся заступиться за людей. Сейчас это большая редкость. Он достоин быть во главе громады! И вообще.не пора ли уже реформировать этих реформаторов?

    1. Чиновник за людей? Ты хоть сам себе поверил? Они все делают ради пиара, а люди для них просто расходный материал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Интересно кто сейчас выписывает газеты в том селе? Пенсионный фонд нужно датировать, образование нужно датировать, медицину нужно датировать так вы предлагаете еще и УкрПочту датировать?

      1. Може ніхто і не виписує газети ( хоча по селах місцеві районні виписують), але ж треба платити за комунальні послуги. Яким чином це зробити, коли пошта не працює, відділення банків відсутні, інтернет не працює?

  2. Ну, в то, что чиновник реально только «за народ» выступил верится слабо. Но повод попиарится он выбрал реальный и в интересах своего электората. Молодец. А еще больший будет молодец, если сможет добиться порядка

Back to top button