Суспільство

Рятувальники Чернігівщини навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності

Рятувальники та поліцейські приділяють особливу увагу навчанню дітей.

Фахівці ДСНС спільно з поліцейськими ювенальної превенції продовжують і надалі проводити з дітьми інформаційно-роз’яснювальну роботу, аби убезпечити хлопчиків та дівчаток від різного роду надзвичайних подій та ситуацій.

Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС в Чернігівській області.

Днями вони завітали до вихованців одного з дитячих закладів обласного центру для ознайомлення молодого покоління з правилами безпеки життєдіяльності.

На початку заходу рятувальники розповіли про небезпеку вибухонебезпечних предметів, про порядок дій в разі їх виявлення, наголосили на тому, що правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці.

ДСНСники нагадали дітям правила безпечної поведінки під час перебування біля водойм, пожежної безпеки в побуті й природних екосистемах. Дітлахам нагадали номери телефонів екстрених служб, за якими необхідно телефонувати у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Правоохоронці своєю чергою ознайомили дітей з основними правилами дорожнього руху, роздали школярам світловідбивачі стрічки та розповіли про важливість їх використання.

Насамкінець присутнім вручили тематичну сувенірну продукцію від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Ще статті по темі

Back to top button