Суспільство

Салон «Decoratorskyi» — широкий вибір якісних оздоблювальних матеріалів за доступною ціною

Магазин «Decorastorskyi» найкращий помічник тих, хто займається будівництвом або затіяв ремонт у власній квартирі. На сторінках нашого сайту ви знайдете широкий асортимент стінових та стельових рулонних матеріалів, а також фасадні та інтер’єрні фарби домашній текстиль та інструменти для виконання малярних робіт.

Вас приємно здивують ціни на продукцію відомих світових та українських брендів. Доступний ціновий діапазон досягається завдяки отриманню всіх товарів каталогу з гарантією якості безпосередньо зі складів виробників. Ви зможете замовити все необхідне для оформлення інтер’єрів в офісі, адміністративному центрі, квартирі, на дачі чи заміському будинку. Придбайте у нас все необхідне для оздоблення робочого кабінету, вітальні, спальні, дитячої кімнати, кухні, передпокою, коридору і навіть ванної.

Кожна позиція товару має чітке фото та докладний опис властивостей конкретного матеріалу: щільності, фактури, вологостійкості, типу основи та фарбового шару шпалер. Характеристики допомагають зробити правильний вибір для використання у конкретних умовах.

Якщо сумніваєтеся що вибрати або бажаєте отримати уточнення звертайтеся до менеджера. Він підкаже ідеальний варіант за ціною та якістю.

Інтернет-магазину «Decoratorskyi.com» береже час клієнтів та пропонує можливість закуповувати все необхідне для ремонту одразу. На одній платформі ми об’єднали:

  1. Магазин шпалер, в якому ви можете вибрати та замовити паперові, флізелінові, текстильні та вінілові шпалери різної щільності та вологостійкості з монохромним та барвистим малюнком гладкою та тисненою фактурою. Інші різноманітні рулонні матеріали для стін і стелі під фарбування, шпалери, що миються та орнаментальні композиції.
  2. Салон фарб різного типу для інтер’єрних та фасадних робіт з різним ступенем матовості та блиску у монохромній та барвистій колірній гамі.
  3. Салон тканин з широким вибором портьєрних полотен та тканин для оббивки меблів. Можна замовити індивідуальне пошиття штор або чохлів для меблів за наданими розмірами.

Скористайтеся багаторічним професійним досвідом нашої команди, знайомтеся з новими колекціями товарів для декорування інтер’єрів та купуйте найкращі позиції на найвигідніших умовах.

Наші менеджери регулярно відвідують презентації та виставки виробників декору та поповнюють каталог сучасними інноваційними продуктами.

Вибирайте з широкого асортименту барвистих рішень та текстур привабливі для вас декоративні покриття, додавайте неповторні нотки, затишок та теплоту вашому інтер’єру.

Покрийте стіни теплою і м’якою імітацією текстилю, додайте цікаві фактурні елементи та гру світла за допомогою спеціалізованих покриттів, що відбивають світло. Розкрийте неповторну красу кожної кімнати вашого будинку якісним декоративним покриттям.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button