Суспільство

«Секретний» джип «ОУН», експерименти з маршрутами і спалені поля: дайджест новин Чернігова та області за 31 серпня

Надвечір 30 серпня у Чернігові відбулося резонансне затримання. Поблизу перехрестя вулиць 1-го Травня і Кільцевої патрульні зупинили позашляховик марки Mitsubishi Pajero із номерним знаком на зеленій табличці, який належить добровольчому батальйону.

Наступного тижня Чернігівщина отримає вакцину БЦЖ. Принаймні це обіцяють у Міністерстві охорони здоров’я. 2,5 мільйона доз протитуберкульозної знаходяться вже на території України.

Знімальна група ЧЕline стала свідком займання стерні неподалік села Прогрес. Дим було видно здалеку за багато кілометрів. Наблизившись до місця, ми побачили цікаву картину. Кілька чоловіків відкрито підпалювали стерню на площі в десятки гектарів.

На черговому засіданні виконкому Чернігівської міськради планують добряче «покремсати» чинну схему автобусних маршрутів.

Чергове виїзне засідання робочої групи з вивчення стану річки Остер відбулося в Козельці. Учасники засідання обговорили проблемні екологічні моменти. Утім, досі не встановлено остаточної причини та причетних до забруднення річки Остер.

На Чернігівщині вже тривалий час орудує злочинне організоване угрупування, замасковане під звичайне підприємство, що займається продажем вугілля для об’єктів соціальної інфраструктури. Журналісти ЧЕline провели журналістське розслідування, в ході якого виявили чимало фактів, що вказують на порушення закону.

Літо зазвичай закінчується так несподівано і швидко, що ми навіть не встигаємо усвідомити цього. Цього року літо було приємно спекотним, і прощатися з ним ой, як не хочеться. З якими емоціями чернігівці проводжають літо можна переглянути у відеосюжеті.

Ще статті по темі

Back to top button