Суспільство (відео)

У Чернігові хочуть «покремсати» автобусні маршрути (Відео)

Останнім часом у Чернігові активно обговорюють тему переформатування мережі громадського транспорту. Існує багато варіантів і пропозицій.

На черговому засіданні виконкому Чернігівської міськради планують добряче «покремсати» чинну схему автобусних маршрутів.

Реформатори планують ліквідувати три маршрути – № 38, 28 і 34, а також об’єднати чотири маршрути у два – 32-й із 26-м і 25-й із 31-м. На думку секретаря Чернігівської міської ради Віктора Бистрова, подібні експерименти можуть призвести до негативних наслідків.

— Це питання, якщо і буде розглядатися на виконкомі, то його не приймуть. На жаль, певні керівники працюють уже 8 місяців, але не мають системності. Транспортних проблем так вирішувати не можна. У нас транспортна мережа більш-менш нормальна. Вона не ідеальна. Але мережа створена і людина знає: якщо треба доїхати до, наприклад, «Мегацентру», то вийти треба на такій зупинці. Якщо зламати цю схему, то буде не зовсім комфортно. По-друге, законодавством заборонено продовжувати маршрут за межі міста. Треба ретельно вивчити це питання разом із громадськістю і перевізниками,- Віктор Бистров, секретар Чернігівської міської ради.

Ще статті по темі

Back to top button