Суспільство

Семенівські енергетики стали кращими на Чернігівщині

За результатами роботи протягом 2016 року серед відокремлених підрозділів ПАТ «Чернігівобленерго», кращим районом електричних мереж визнаний Семенівський РЕМ.

Почесну відзнаку керівникові Семенівського РЕМ, обов‘язки якого виконує головний інженер Юрій Сухін, вручив Голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач в ході підсумкового засідання керівників структурних підрозділів та дирекцій Товариства за результатами діяльності у 2016 році.

Вийти в лідери та досягти високих техніко-економічних показників у 2016 році вдалося багатьом районам електричних мереж, зокрема Менському , Прилуцькому, Козелецькому РЕМ.

Однак Семенівський РЕМ отримав нагороду, насамперед, за високий професіоналізм, кваліфікацію та знання персоналу з охорони праці, безпеки технології робіт, які вони продемонстрували в конкурсі професійної майстерності оперативного персоналу, загальний настрій у колективі, уміння проявити командний дух в нештатній екстремальній ситуації та продемонструвати позитивну динаміку роботи за останні роки.

Керівник Семенівського РЕМ Юрій Сухін, подякував за почесну відзнаку колективу підрозділу, яка, за його словами, складається з щоденної праці кожного з семенівських енергетиків і стане вагомим стимулом для подальшого професійного зростання.

Ще статті по темі

Back to top button