Суспільство

Сепаратиста Антона Шевцова бачили в Києві неподалік Голосіївського районого управління поліції ЧL

Журналісти  Cheline бачили екс-керівника  управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова в Києві неподалік Голосіївського РВВС. Антон Шевцов нервово курив і переписувався з кимось у телефоні. Побачивши нашого кореспондента, він стрімко зник у під’їзді будівлі. Що робив екс-керівник управління поліції Вінниччини  у Києві та які питання хвилювали пана Шевцова, – залишається загадкою.

IMG_1426-e1460995824404-2

Як відомо, проти нього було порушено кримінальне провадження за статтею «державна зрада».

Нагадаємо, Шевцов був призначений на посаду начальника обласної поліції наприкінці січня 2016 року. 14 березня голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе підписала наказ про усунення Шевцова від виконання посадових обов’язків через необхідність проведення перевірки, а потім задовольнила його рапорт про відставку з посади керівника управління поліції у Вінницькій області.

20 березня Вінницький міський суд звільнив із-під варти Шевцова у зв’язку із закінченням 72-годинного терміну розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу.

Шевцов картаШевцов

 

 

 

Ще статті по темі

Один коментар

  1. это тот Шевцов, который помагал скупать голоса для Атрошенко на прошлых выборах? так его давно должны были засадить за решетку! не могу понять, как СБУ могли его отпустить после того, что он успел натворить на пару с Атрошенко в Чернигове, да и в Виннице….

Back to top button