Суспільство

«Серед мрій і реальності»: у Корюківці відбулася презентація книжки чернігівського журналіста (Фото)

31 травня 2024 року в місті Корюківка відбулася презентація книжки «Серед мрій і реальності. Історії, що формують націю», яку написав чернігівський журналіст Павло Солодовник.

«Корюківка – це особливе, неймовірно атмосферне та привітне місто. Це нескорена фортеця півночі Чернігівщини, де живуть вольові, мудрі та дуже приємні Люди. Дякую всім, хто прийшов на зустріч»,ділиться Павло Солодовник, автор книжки «Серед мрій і реальності. Історії, що формують націю».

Під час презентації у Корюківському молодіжному центрі «КУБ» автор розповів, які історії ввійшли до книжки, відповів на запитання гостей презентації та зачитав уривок одного з нарисів із цього видання.

Загалом же книжка налічує 41 нарис, кожен із них яскраво окреслює різну життєву тематику: війну, виховання, стосунки з дітьми, цінності та пріоритети, добро та зло, українців і росіян, життя і смерть. Це ідеологічні нариси для всіх категорій населення.

«Це ідеологічно патріотичний контент і розпакування тих життєвих ситуацій, які трапляються з кожним із нас, але під незручним ракурсом – під таким, якого кожен із нас не хоче бачити«, — пояснив Павло Солодовник, автор книжки «Серед мрій і реальності. Історії, що формують націю».

Книжка «Серед мрій і реальності. Історії, що формують націю» є цілковито благодійним проєктом її автора – всі кошти від реалізації будуть витрачені на закупівлю необхідного обладнання для адресної допомоги захисникам України.

Таліна Тарасенко

Вашій увазі також відео з презентації книги у Чернігові

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button