Суспільство

Ще 5 населених пунктів області матимуть плани своїх територій

П’ять проєктів генеральних планів та планів зонування території схвалила обласна архітектурно-містобудівна рада при Управлінні містобудування та архітектури Чернігівської облдержадміністрації. Засідання провів сьогодні, 24 жовтня, начальник Управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Дмитрюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Линовицька ОТГ збільшується на дві громади

Так, члени ради розглянули генплани та плани зонування території сіл Безуглівка, Курилівка, Пашківка та Синдаревське Ніжинського району, а також села Канівщина Прилуцького району. Тепер документацію мають затвердити місцеві ради.

Схвальне рішення отримав і детальний план території земельних ділянок, розташованих у селищі Козелець. З метою збільшення виробничих потужностей підприємства тут планується будівництво побутового корпусу, цеху по виробництву продукції, складу для зберігання готової продукції та приміщення, де продукція пакуватиметься. Окрім того, заплановано забудову каналізаційно-насосної станції, споруди для очистки дощових вод, тощо.

Також члени архітектурно-містобудівної ради, з урахуванням усіх зауважень, рекомендували до затвердження детальний план території площею 2 гектари, що знаходиться за межами Киїнки Чернігівського району. На цій ділянці планують розмістити чотири відкриті стоянки для зберігання легкових та вантажних автомобілів, а також побудувати гаражі.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button