Суспільство

Що принесе удачу в новому році: поради астролога

Прийдешній 2019 рік проходитиме під знаком Земляної Свині, що є символом сімейного життя, домашнього вогнища і турботи про близьких. Саме тому найкращою компанією для зустрічі Нового року стануть близькі родичі.

Астролог Алла Антонова каже, що краще запрошувати гостей до себе додому. Тоді дім наповниться щастям, і Ви зможете залучити до своєї оселі силу роду. До того ж бажано запросити до себе тих, хто живе самотньо.

Та якщо ви все ж таки вирішили гучно відсвяткувати з друзями, то символ року також не буде проти такого застілля. Замінити сімейну компанію зможуть найближчі друзі і просто знайомі, з якими приємно проводити час. Для пари закоханих романтична зустріч у новорічну ніч може виявитися початком сімейного життя, яке так цінує Жовта Свиня.

Вбрання для зустрічі Нового Року астролог радить підбирати таким чином, щоб у ньому були елементи кольору Землі. Це можуть бути всі відтінки коричневого або жовтого. До того ж, не обов’язково повністю одягатись у такий колір. Достатньо одного будь-якого аксесуара.

«Для урочистого виходу може вистачити й елегантних золотих прикрас, які доповнять вечірню сукню. На дружню неформальну вечірку одягніть біжутерію із жовтого металу. Елемент Землі – це ще й різні мінерали, тобто господиню 2019 року порадують і натуральні камені. Вони можуть бути будь-якого кольору та цінності, бажано обирати з урахуванням свого знака Зодіаку», – зазначає Алла Антонова.

Макіяж астролог радить зробити яскравим, аби залучити удачу. Чоловікам теж варто подбати про свій зовнішній вигляд, залишивши на обличчі дводенну щетину, що принесе вам прихильність господаря року – Кабана.

Зачіску пані Алла теж не радить робити дуже складною. Для жінок достатньо буде просто акуратно заколоти довге волосся або зробити просту стрижку.

«За допомогою гелю і лаку надайте зачісці ефекту розпатланості. Неприборканість вигляду сподобається символу року, акцентуючи на незалежності та самостійності», – розповіла астролог.

Особливу увагу варто приділити новорічному столу, на який категорично не рекомендується ставити страви зі свинини. Натомість символу року сподобаються салати, які можна оформити у вигляді свинки. Сподобаються їй і страви, що містять горіхи і боби (горошок, квасоля). Також бажано поставити на стіл страви з картоплі та коренеплодів.

«Готуючись до новорічних свят, не варто забувати про вінегрет. Цей красивий яскравий салат не тільки виявиться хорошою заміною традиційному олів’є, але й неодмінно приверне прихильність Свині. Картоплю можна подати у вигляді гарніру, підрум’янивши скибочки в духовці, приготувавши пюре. Не слід також забувати про солодощі – Свиня обожнює шоколадні торти і цукерки Добре поставити на стіл соковиті груші та яблука з бананами», – рекомендує Алла Антонова.

Сервірувати стіл також треба по-особливому. Астролог радить накрити його скатертиною жовтого, блакитного або фіолетового кольору. Саме така гама принесе удачу наступного року. Посуд краще поставити з одного сервізу, доповнивши його кришталевими вазами та витонченими келихами.

«А в центр столу можна поставити Свиню-скарбничку – вона зробить нас багатими, можете не сумніватися. Неодмінно накидайте туди різних купюр. Найбільшу не витрачайте, а загорніть у жовту фольгу та покладіть під скарбничку. Нехай ця скарбничка стоїть весь рік на видному місці. Кожного дня підкидайте сюди купюру, але зі Свинки нічого не діставайте. Вона стане своєрідним недоторканним символом. На наступний Новий рік усі зібрані кошти варто витратити на подарунки», – наголосила Алла Антонова.

Купуючи подарунки, цього року акцент краще робити на практичності.

До того ж астролог розповіла про те, що цей рік принесе неабияке везіння людям творчих професій. Їхні таланти будуть потрібні як ніколи. Та пані Алла застерігає, що хоч Свинка і допомагатиме таким особистостям в усьому, вона не потерпить вихваляння своїми успіхами та висування завищених вимог до себе та інших.

Основною якістю, яку поціновуватиме господиня року, є чесність. Саме тому астролог радить утримуватись від лицемірства та спілкуватися з людьми не тільки задля отримання вигоди.

Ольга Лазун

Ще статті по темі

Back to top button