Суспільство

Що таке INFOBUS і як ним користуються

Якщо вам потрібно купити квиток на автобус, поїзд або літак, найкраще це робити в онлайн-режимі. Таким чином ви заощадите не лише час, а й свої особисті кошти. А заощадити можна на сайті infobus.eu/ua. Не знаєте, як користуватися даним сайтом? Наша стаття якраз про це.

Що таке INFOBUS

INFOBUS – це онлайн сервіс, який допомагає у пошуку та купівлі квитків. Для зручності використання ви можете замовляти квитки через головний сайт компанії або через програми, які можна встановити на ваш телефон.

Як купити квиток

Сервіс INFOBUS надає можливість покупки квитка з будь-якої точки світу. Для того, щоб купити квиток, необхідно виконати наступні дії:

  • Увійти на сайт Інфобус;
  • Вибрати потрібний вид транспорту: автобус, поїзд або літак;
  • Вибрати необхідне місто відправлення та прибуття;
  • Вибрати необхідну дату (якщо є потреба, можете вибрати дату зворотної поїздки);
  • Натискаєте «Пошук».

Далі вам з’явиться перелік відповідних рейсів, з яких ми можете підібрати для себе потрібний маршрут. До критеріїв пошуку відноситься час, вартість, рейтинг та інше. Також ви можете переглянути додаткову інформацію про спектр послуг, які надає вибраний вами перевізник.

Після того, як ви визначилися з рейсом, необхідно натиснути на кнопку з вартістю. Далі вказуємо кількість пасажирів. Після цього заповніть дані пасажира: ПІБ, номер телефону, e-mail. Зверніть увагу, що на деяких рейсах можуть вимагати паспортні дані пасажира. Після цього необхідно перевірити всі дані, інформацію про бронювання та перейти до оплати. Після оплати квитка, електронний квиток буде надіслано на ваш e-mail. Електронний квиток необхідно пред’являти перевізнику перед посадкою.

Що таке рейтинг перевізників

Рейтинг перевізників – це оцінка користувачів перевізника за низкою показників. До показників відносяться:

  • чистота;
  • пунктуальність;
  • ввічливе ставлення до пасажирів та інше.

Оцінювати перевізника можуть тільки ті люди, які здійснили поїздку даним рейсом, знають нюанси поїздки і хочуть ними поділитися з іншими користувача. Завдяки рейтингу, ви можете дізнатися відгуки про перевізника, якого хотіли вибрати, і зрозуміти, підходить він вам чи хочете підібрати інший варіант.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button