Суспільство

Шість нетверезих водіїв виявили патрульні цієї ночі, один з них потрапив у ДТП

Під час патрулювання на вулиці Толстого, близько першої ночі, патрульні помітили автомобіль Audi, водій якого не впорався з керуванням та в’їхав у придорожнє дерево. Внаслідок пригоди транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень. Під час спілкування з винуватцем пригоди, інспектори зрозуміли, що чоловік має явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння 32 – річний чоловік категорично відмовився, однак це не звільнило його від відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові автівка в’їхала в автобус

Вже годиною пізніше за порушення правил дорожнього руху на вулиці Нахімова патрульні зупинили автомобіль Renault, за кермом якого перебував місцевий мешканець 1989 року народження з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували пройти огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, на що чоловік погодився. Результат – 0,58 % проміле алкоголю в крові.

Загалом, за минулу ніч, патрульні зафіксували 6 випадків керування транспортними засобами у стані сп’яніння. На всіх правопорушників складено відповідні адміністративні матеріали та направлено на розгляд суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button