Суспільство

Школяр із Чернігівщини за фото з мобільного отримав 50 євро

Фото, зроблене учнем Стольненської школи Леонідом Луцуком, оцінили в Італії. І навіть надіслали винагороду – 50 євро, яку він отримав у регіональному відділенні Міжнародного дитячого фонду в Чернігові.

«Коли робив той знімок, ще не так багато знав про фотомистецтво, – каже Леонід. – Тепер маю більше вмінь і навичок у цій справі».

o_1dnctc4brg9nfmr205f6v1c14b4

Дев’ятирічний переможець навчається в четвертому класі. Завзято займається в гуртках гончарства та фотосправи, які веде у Стольному його батько, Олег Луцук.

«Інколи виходять фотографії кращі, інколи гірші, – ділиться хлопець. – Мені більше подобається фотографувати пейзажі. А знімок, що виборов приз, я просто зробив на мобільний телефон».

«У гуртках гончарства та цифрової фотографії (філія Менської станції юних техніків) займаються 15 дітей, – розповідає керівник гуртків Олег Луцук. – Наші фотороботи перемагали в районних, обласних і міжрегіональних конкурсах. Весною діти вибороли призові місця в Полтаві. А потім отримали звістку, що світлина отримала відзнаку і за кордоном».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кліп чернігівської школярки підкорює українську музіндустрію

Джерело: susidy.city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button