Суспільство

Школяр із Сновської громади назбирав і передав ЗСУ 1000 гривень

Війна змусила наших дітей подорослішати за дуже короткий час. На їх долю випали жахливі випробування, втім, вони — діти — виявилися набагато стійкішими і сильнішими, ніж можна було від них сподіватися. Наші маленькі українці з великим серцем вірять у перемогу України і роблять усе для її наближення.
Учень 9-го класу Єгор Рябченко з села Рогізки Сновської громади, під час збору коштів для ЗСУ передав на потреби нашим захисникам 1 000 гривень, які збирав від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє жителька села Людмила Козянко.
«Коли Єгора запитали, яка в нього мрія, хлопчина впевнено та без вагань відповів: » Я мрію тільки про одне, щоб Україна якнайшвидше перемогла! Я бажаю успіху нашому президенту Володимиру Зеленьскому, а військовим міцного здоров’я, сили волі та нових звершень, а головне, щоб усі наші хоробрі захисники та захисниці повернулись додому живими! Ви — наша надія і опора! Ви — хранителі спокою та мирного неба над головою.» Діти — це наше майбутнє і поки наші маленькі українці вірять у перемогу та долучаються до її наближення своїми вчинками — у ворога немає жодного шансу на успіх. Наші діти будуть переможцями! Ми переможемо заради наших дітей! Інакше і бути не може», — йдеться в дописі.

Ще статті по темі

Back to top button