Суспільство

Шоста сесія Чернігівської міської ради 8 скликання відбудеться 25 березня

Шоста сесія Чернігівської міської ради 8 скликання відбудеться в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) 25 березня, початок — о 9 годині. Розпорядження про її скликання чернігівський міський голова підписав 12 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарифні претензії та ліквідація першої лікарні: сесія Чернігівської міської ради (Відео)

На розглд сесії виносяться наступні питання:

1. Про продовження на 2021 рік Програми підтримки та розвитку комунального підприємства «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради в період  впровадження цифрового мовлення на 2018 – 2020 роки.

2. Про звільнення генерального директора комунального підприємства “Телерадіоагентство “Новий Чернгів” Чернігівської міської ради.

3. Про призначення генерального директора комунального підприємства “Телерадіоагентство “Новий Чернгів” Чернігівської міської ради.

4. Про затвердження змін до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова на 2020-2021 роки.

5. Про погодження надання у користування надр, що містять корисні копалини місцевого значення.

6. Про затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у новій редакції.

7. Про погодження Інвестиційної програми АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2021 рік у сфері теплопостачання.

8. Про внесення змін до переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2021 році (нежитлове приміщення за адресою: вул. Івана Мазепи, 46).

9. Про внесення змін до переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2021 році (нежитлове приміщення за адресою: вул. Козацька, 28).

10. Про внесення змін до переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2021 році (нежитлове приміщення за адресою: вул. Магістратська, 5а).

11. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

12. Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова.

13. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чернігівської міської ради від 30 липня 2007 року «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право укладання договору оренди комунального майна» (19 сесія  5 скликання) зі змінами.

14. Про надання дозволу на приватизацію житла у частині будівлі, що розташована за адресою: вул. Гетьмана Полуботка, 120.

15. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 3/VIII-29 «Про бюджет Чернігівської міської територіальної громади на 2021 рік» зі змінами і доповненнями (№ 4/VIII-9, № 5/VIII-13).

16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва.

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва та для городництва.

18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

21. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

22. Про депутатські запити.

23. Різне.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button