Суспільство

«Шпаргалка» абітурієнту: перелік онлайн-сервісів, що допоможуть скласти ЗНО

Просто й ефективно пройти підготовку до ЗНО можна без репетиторів та інших позашкільних «муштрувань» колишніх учнів. Тести, які зроблять із вас справжнього «ЗНОшного» бійця, можна пройти через онлайн-сервіси в Мережі.

Про найпопулярніші розкажемо нижче.

EdEra

Містить тести в режимі онлайн із математики, історії, української мови та літератури, фізики й хімії. На роботу над тестом виділено 180 хвилин, можна взяти й підказку. В системі можна повчитись теорії з різних предметів, вона викладена у вигляді курсів. Для проходження цих курсів реєструватись не треба.

Prometheus

Тут є багато онлайн-курсів із різних спеціальностей. У розділі «Підготовка до ЗНО» налічується три курси – українська мова з літературою, математика та історія. Матеріали на сайті доступні до завантаження. Пристосований як до комп’ютера, так і до смартфона. Є форум. Учасники курсу можуть спілкуватись між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки вступу: куди подалися абітурієнти з найвищими балами

Be smart

Налічує дев’ять курсів, що передбачають прослуховування лекцій і проходження завдань. Є кілька курсів з одного предмета від різних педагогів.

ЗНОКЛУБ

Місить матеріали з усіх предметів ЗНО. Також сервіс пропонує освітянські новини, інформацію про виші, форум, «секрети», як скласти тестування на максимальну кількість балів.

Загалом більшість онлайн-ресурсів між собою схожі, і головним чинником, що впливатиме на рівень знань, стане бажання майбутнього абітурієнта навчатись.

Ще статті по темі

Back to top button