Суспільство

Сільський Ревізор проінспектував село на Чернігівщині

Сільський Ревізор зустрічав весну в селі Голінка на Чернігівщині. Саме тут була проведена 7-ма сільська ревізія цього сезону.

Вікіпедія розповідає, що колись Голінка була славним козацьким селом, центром однойменної сотні і належала безпосередньо гетьману Івану Мазепі. Вийти заміж у Голінку вважалося удачею, а місцеві парубки довго були в списку завидних женихів Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ревізор» наробив шуму в Чернігові (Відео)

Сьогодні Голінка — аграрне село. Тут є сучасний свинокомплекс, вівцеферма, розвинене рослинництво. І майже в кожному обійсті тримають по 5-10 свиней і декілька корів. Сільський Ревізор вирішив завітати сюди з інспекцією та дізнатися, чим живе село нині та чи не перевелися тут козаки.

Гусаки-ревізори перевірили сільську раду, завітали до школи, послухали казки в дитсадку, поганяли овець на фермі, почухали віслюка в конюшні, перевірили стан доріг методом «паровозика», послухали частушки під гармошку, побували на репетиції у Будинку культури, вислухали проблеми місцевих листонош і погрілися в медпункті. Усі об’єкти інфраструктури зображено на карті.

Подробиці ревізії читайте за посиланням.

Джерело: Сільський Ревізор

Ще статті по темі

Back to top button