Суспільство

Синоптики прогнозують нову хвилю похолодання на Чернігівщині

Народний синоптик Наталія Діденко попереджає про нову хвилю похолодання в Україні. За її словами, вона прийде з 12 січня і триватиме до 14-го. Потужних морозів, як були напередодні, народний синоптик не передбачає, але подекуди до -20ºC стовпчики термометрів усе ж таки знижуватимуться.

Чернігівські синоптики передбачають на ці дні зниження температури до -18 ºC на території області. Зокрема, на 12 січня в Чернігівській області синоптики прогнозують мінливу хмарність і невеликий сніг уночі. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, уночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 11-16º морозу, вдень 7-12º морозу. В Чернігові температура вночі 11-13º морозу, вдень 9-11ºС морозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину суне буревій

На 13 січня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, невеликий сніг. Температура вночі 13-18º морозу, вдень 13 січня 9-14º морозу.

Цими днями на дорогах, за прогнозами синоптиків, спостерігатиметься ожеледиця.

Із 14 січня мороз на території Чернігівської області дещо зменшиться до -6 ºС. На 15 та 16 січня чернігівські синоптики прогнозують невеликий сніг. Температура вночі 2-7ºС, вдень 0-5ºС морозу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Оксана Замятіна

Фото – Мезинський національний природний парк

Ще статті по темі

Back to top button