Суспільство

Синоптики розповіли про погоду на Чернігівщині у вихідні

Прогноз погоди по місту Чернігову та Чернігівській області на 10 березня та на 11 – 14 березня від синоптиків Чернігівського обласного центру з гідрометеорології.
Про це повідомляють у Чернігівському обласному центрі з гідрометеорології.

10 березня
По Чернігівській області.
Хмарна погода з проясненнями, вночі дощ із мокрим снігом, місцями слабке налипання мокрого снігу, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний, із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 1-6º тепла.

По м. Чернігову.
Хмарна погода з проясненнями, вночі дощ із мокрим снігом, слабке налипання мокрого снігу, вдень без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер північний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3º морозу, вдень 3-5º тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода у березні: прогноз Укргідрометцентру на перший місяць весни

На 11-12 березня
Хмарна погода з проясненнями. Уночі 11 березня без істотних опадів, удень дощ і мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 6-11º тепла. 12 березня – дощ і мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

На 13-14 березня
Подекуди невеликі опади. Температура вночі 13 березня 0-5° морозу, 14 березня від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1-6º тепла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button