Суспільство

Ситуація з руйнацією дорожнього покриття на вулиці Гетьмана Полуботка складна

Ситуація з руйнацією дорожнього покриття на вулиці Гетьмана Полуботка, поруч з будинком №74А залишається складною.

Як повідомляли раніше, 20 червня, на вулиці Гетьмана Полуботка, навпроти будинку №74А через руйнацію водогону діаметром 100 мм посеред проїжджої частини дороги сталося суттєве просідання асфальту.

Скоріш за все, зношена сталева труба водогону не витримала навантаження через рух автівок, які прямували по вулиці Гетьмана Полуботка, у зв’язку з перекриттям перехрестя вулиць Шевченка – Молодчого.

Витоки води вимили ґрунт з-під асфальту в оглядовий колодязь каналізаційного колектора, розташованого поруч.

Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал» на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ділянка автомобільної дороги Сосниця – Шаповалівка опинилася під загрозою

Для вирішення проблеми треба провести заміну ділянки водогону з відновленням шару піску, щебеню та асфальтобетонного полотна. Але виконати такі роботи без довготривалого перекриття дороги – неможливо.

З огляду на те, що в Чернігові через проведення робіт ПАТ «Облтеплокомуненерго» перекриті вулиці Шевченка та Молодчого, Нацполіцією не було погоджено перекриття вулиці Гетьмана Полуботка.

Для сповільнення руйнації проїзної частини вулиці Гетьмана Полуботка, КП «Чернігівводоканал» було знайдено можливість перекрити аварійну ділянку водопроводу без відключення абонентів від водопостачання. Для зменшення просідання асфальту ремонтно-будівельною бригадою підприємства було посилено шар асфальту на місці просідання і таким чином зменшено глибину просідання дороги.

Однак, через значне вимивання ґрунту з-під асфальту останній захід виявився малоефективним. Щойно рух автотранспорту через аварійну ділянку було відновлено, під навантаженням автомобілів просідання пришвидшилось. Через це рух транспорту через аварійну ділянку було знову обмежено.

Швидше за все, ремонт водопроводу по вулиці Гетьмана Полуботка розпочнеться в суботу, після відновлення руху транспорту вулицями Шевченка та Молодчого. Згідно з наявною інформацією, ремонтні роботи ОТКЕ по Шевченка та Молодчого має бути завершено 22.06.2018.

35921675_1992518444156262_8474169740015697920_n

Ще статті по темі

Back to top button