Суспільство

Сіверяни розповіли, що для них є щастя

20 березня відзначають Міжнародний день щастя. Щорічно до свята складають міжнародний рейтинг щастя (World Happiness Report).

Україна цього року в списку стоїть між Чадом (132-ге місце) та Ефіопією (134-те місце) на 133-му місці. Всього в рейтингу представлено 156 країн усього світу.

Перша десятка найщасливіших має такий вигляд: Фінляндія, Данія, Норвегія, Ісландія, Нідерланди, Швейцарія, Швеція, Нова Зеландія, Канада, Австрія.

Тож із нагоди свята журналісти ЧЕline поцікавились думкою користувачів Facebook, що для них є щастя.

резніченкоАртем Резніченко

Для мене щастя – це благополуччя та спокій моєї родини, впевненість у завтрашньому дні для них.

 

 

 

 

радченкоЛюбов Радченко

Щастя – це насамперед бути здоровим, щоб рідні були здорові!

На другому місці – взаєморозуміння та підтримка.

І на третьому – достаток, якого і так немає…

 

 

поляковАнтон Поляков

Щастя для мене – коли вранці до ліжка прибігає моя донечка й обіймає мене, коли вдень робота виконується залюбки, а ввечері ти охоче повертаєшся додому.

 

 

 

51403791_1066499436865913_1929733152599703552_nНаталі Солодовник

Для мене щастя – це коли рідні здорові, кохана людина поруч, а на роботу йдеш як на свято.

Тобто це гармонія всіх важливих сфер твого життя.

Це відчуття, яке хочеться розтягнути на довгий час.

 

коваленкоЄвгеній КоваленкоКозюменський

Наше щастя і наше життя залежить від нас самих! Мені подобаються слова Далай-лами: «Щастя ще не винайдене. Воно складається з наших дій».

Щастя в кожного з нас різне, залежно від різних особливостей.

Для мене ЩАСТЯ – це стан, за якого охоплює почуття найбільшого внутрішнього задоволення своїм власним буттям, повноти й осмисленості життя. І разом із цим завжди присутня радість бачити людей навколо усміхненими, радіти разом із ними їхнім успіхам і перемогам, підтримувати, створювати різні заходи для усмішок і радості.

Насправді щастя є часто з нами. Це можуть бути найпростіші речі, які надають нашому життю яскравих барв: приємні розмови з друзями, усмішки рідних, обійми та поцілунки коханої людини, читання улюбленої книжки чи заняття улюбленою справою…

Взагалі щастя в самих нас. Ми самі можемо створювати щастя і можемо ділитися ним із іншими. Навіть проста щира усмішка на вулиці.

Я щиро бажаю всім і кожному бути щасливим та щасливою! БЕЗМЕЖНОГО щастя всім вам. Навіть, коли все погано, продовжуйте усміхатися.

За матеріалами ВВС

Ще статті по темі

Back to top button