Суспільство

Скільки державних грошей заплатять за молодняк у Коропській ОТГ

Дотацію на молодняк великої рогатої худоби незабаром отримають 94 жителі Коропської ОТГ. Про це стало відомо під час сьогоднішньої ранкової наради селищного голови Віктора Журавля із керівниками відділів, служб та комунальних підприємств Коропської селищної ради.

Як інформувала в.о. начальника відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Корольова, нещодавно закінчилася робота з прийняття й опрацювання документації на отримання дотації на молодняк.

Державна дотація надається за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняку великої рогатої худоби до 13-тимісячного віку, який народився в господарствах фізичних осіб у поточному році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як одержати дотацію на утримання молодняка

Скористалися можливістю отримати державну фінансову підтримку за збереження молодняку ВРХ 94 господарі із населених пунктів громади. Загальна сума дотації, яку вони отримають – 120 тисяч 600 гривень.

Наразі документи перебувають на опрацюванні в Чернігові, кошти мають надійти людям орієнтовно за місяць-півтора.

При цьому дотація за одну голову становить від 300 гривень (за період утримання молодняку віком від 1 до 5 місяців) до 1,5 тисячі гривень (хто дотримав теля від 9 до 13 місяців).

Ще статті по темі

Back to top button