Суспільство

Смертельна ДТП поблизу села Петрове: обидва водії були тверезі

На автодорозі поблизу села Петрове сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули двоє людей. Поліція відкрила кримінальне провадження.

19 грудня до поліції надійшло повідомлення, що сталася ДТП та загинули люди. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Чернігівського районного відділення поліції та слідчі з розслідування ДТП ГУНП в Чернігівській області.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіткнення легковиків біля «Мегацентру»: подробиці аварії

Після огляду місця події та проведення першочергових слідчих дій стала зрозуміла попередня картина автопригоди – водій автомобіля «ВАЗ-21101», рухаючись по автодорозі «Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч» в напрямку Чернігова, поблизу села Петрове не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв лобове зіткнення з легковиком «ВАЗ-2107» під керуванням жителя Мени.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій «десятки» та його пасажир загинули на місці пригоди. Водій «сімки» отримав тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізований до реанімаційного відділення чернігівської лікарні. Пасажирка отримала тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги відпущена на амбулаторне лікування.

За попередньою інформацією, водії обох транспортних засобів були тверезі.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) — карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Водiй i пасажирка з зараз знаходяться в реанiмацiйному вiддiленнi Чернiгiвськоï лiкарнi з складними переломами i тяжкими травмами!

  2. Юлия Процел 19 декабря попала в страшную аварию… Она сейчас лежит во 2 городской больнице в отделении травматологии ….Ей нужна очень дорогостоящая операция …

Back to top button