Суспільство

Смертельна горілка: ДФС попереджає про небезпеку алкоголю

Останнім часом у різних регіонах України почастішали випадки отруєння громадян неякісними алкогольними напоями з настанням летальних випадків від їх вживання.

Так, у Харківській області у період з 22 по 26 вересня 2016 року зафіксовано чисельні випадки отруєння людей алкогольним сурогатом, у тому числі, є факти загибелі осіб внаслідок інтоксикації фальсифікованим алкоголем.

У зв’язку з цим Головне управління ДФС закликає громадян подбати про власну  безпеку. Не купувати алкогольні напої на стихійних ринках, у місцях де відсутня ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, у приватних осіб або через мережу Інтернет.

У разі наявності інформації щодо фактів обігу алкогольних напоїв сумнівної якості інформацію просимо надавати у телефонному режимі до чергової частини оперативного управління ГУ ДФС у Чернігівській області за телефоном 651-479 або письмово (14000, м. Чернігів, вул. Реміснича, 11) для проведення відповідних заходів. Інформація приймається цілодобово.

Перелік СГД, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями розміщений на субсайті Головного управління ДФС у Чернігівській області за посиланням

Ще статті по темі

Back to top button