Суспільство

Смертельне ДТП, суд над Гашпаром та відключення води: інформзвіт п’ятниці

На Чернігівщині сталася смертельна ДТП. У Ніжинському районі на трасі одна автівка збила велосипедиста, а інша переїхала насмерть.

Ще одна сумна новина сьогоднішнього дня: у Чернігові чоловік знайшов свого брата повішеним на балконі. А двоє братів підпалили власну квартиру у Коропі.

Поліція затримала чоловіка, що «порізав» свого сусіда під час застілля. Окрім того, правоохоронці виявили крадіжку нафти у Чернігівській області.

У мережі оприлюднили фото наслідків сильного вітру у Чернігові. Гілка з дерева впала і пробила вітрове скло припаркованої автівки.

Однією з головних новин дня стало те, що чернігівський екскурсовод Ервін Міден потрапив у ТОП-8 найяскравіших гідів країни. А учні чернігівської школи №1 вибороли призові місця на міжнародних змаганнях з комп’ютерних ігор.

Сьогодні, 22 листопада, на Красній площі Чернігова почали встановлювати ковзанку. Цього року вона змінила своє місце розташування і тепер стоятиме прямо перед стелою загиблих героїв АТО. У міськраді розказали, чому саме вирішили пересунути ковзанку.

Нарешті завершилася реконструкція стадіону «Юність». Тепер це сучасний, модернізований стадіон.

Також, сьогодні проходив суд над громадським активістом Чернігова Олександром Гашпаром через, нібито, бійку з працівником КП «Зеленбуд». Активісту загрожує штраф чи ув’язнення.

У селі Полуботки пройшли громадські обговорення щодо майбутнього будівництва аквапарку. Жителі проголосували проти, тому аквапарку на Чернігівщині поки не буде.

Як повідомлялося раніше, КП «Чернігівводоканал» має величезні борги за електроенергію. Не дивлячись на те, що частину з них погашено, водоканал продовжуватиме відключати споживачів від води заради економії. Оприлюднені списки тих, хто в грудні може залишитися без водопостачання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button