Суспільство

Сміттєзвалище на зупинці: дорожники вивезли повний кузов сміття

Зупинковий павільйон Дніпровське на автомобільній дорозі Р-56 Чернігів-Пакуль-Славутич-КПП «Чорнобиль» постійно перетворюють на несанкціоноване сміттєзвалище. Влітку сміття додають ще й ті, хто на вихідних відпочиває на Дніпрі. Більшість відпочивальників приїжджають на авто. І замість того, аби забрати своє сміття з собою у багажнику і викинути його де слід, залишають на зупинці громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині подорожуючі перетворюють зупинкові комплекси на сміттєзвалища

Цього тижня дорожники знову прибирали стихійне сміттєзвалище на славнозвісному Дніпровському. Назбирали повний кузов. На жаль, відмічають вони, чим більше на цьому місці прибирають, тим більше сміття з’являється знову.

Зупинковий павільйон на Дніпровському — не полігон для зберігання побутових відходів, а тим паче будівельних (старі віконні рами, відходи від будівництва та гнилі меблі також час від часу доводилось звідси прибирати). Підрядні дорожні організації не є спеціалізованими підприємствами з утилізації та переробки відходів.

Засмічення зупинкових павільйонів, узбіч автошляхів і місць відстою транспортних засобів — це адміністративне правопорушення.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button