Суспільство

Сновська міськрада судилася із молодою лікаркою – фінал історії

Не так давно у тихому містечку Сновську розгортався справжній блокбастер. На місцеву жительку – лікарку Любов Здрелько Сновська міська рада подала до суду. Комунальне підприємство «Сновський центр первинної медичної допомоги» вимагав повернути кошти, які молода лікарка отримала в рамках місцевої програми підтримки. Хоч медик і не порушила пунктів програми: залишилася в рідній громаді і продовжила працювати в медичному закладі.

Причина банальна – молода лікарка просто наважилася перейти на роботу в інший медичний заклад громади. Тому й отримала своєрідну помсту.

Цинізм ситуації полягав ще й у тому, що в той час, як усе закрутилося, жінка була на останніх місяцях вагітності і подібного роду «з’ясування стосунків» для неї точно було не на часі.

Дивним також був той факт, що міська рада вирішила подавати до суду не одразу, а приблизно через рік після виниклої ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці вже менше донатять на ЗСУ: думки чернігівських волонтерів

Минув час і, схоже, що пристрасті вщухли, а справедливість таки взяла гору. Суд став на бік адекватності і захистив молоду лікарку.

Чоловік Любові Іван Здрелько розповів, що нині родина живе своїм звичним життям і віднедавна їхня найважливіша справа – ростити зоровою і щасливою маленьку донечку. А про негаразди, які сталися, вже забули і намагаються не згадувати.

«Надалі ні з ким сваритися не хочемо і учорашні опоненти вже ставляться до нас нормально. Суд ми виграли. Нам навіть повернули витрати на адвоката. То все нормально. Ніхто нас більше не турбує і про цю історію не згадує», — у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Іван Здрелько.

Нині Любов Здрелько – у відпустці по догляду за дитиною. Щойно відпустка закінчиться, і все буде добре, планує виходити на роботу, працювати за своїм фахом і надавати медичну допомогу жителям рідної громади.

Ще статті по темі

Back to top button