Суспільство

Сьогодні Кабмін може запровадити карантин із серйозними обмежувальними заходами

Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні має намір запровадити карантин і серйозні обмежувальні заходи у зв’язку з коронавірусом. Про це повідомив нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубінський у Telegram учора.

«Завтра в Кабміні може бути оголошено карантин із серйозними обмежувальними заходами», – заявив Дубінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ запустило Telegram-бот для оперативної відповіді на поширені запитання щодо коронавірусу

Таку інформацію про введення обмежень також підтверджує джерело в уряді «Інтерфакс-Україна».

Повідомляється, що Кабмін розгляне питання запровадження карантину в навчальних закладах і заборони на проведення всіх масових заходів.

«Відбудеться засідання уряду, на якому буде ухвалено рішення про застосування обмежень. Вони будуть стосуватися карантину в навчальних закладах – школах, університетах тощо», — розповів співрозмовник агентства.

Зокрема, як передбачається, буде оголошено карантин на загальнонаціональному рівні, далі рішення ухвалюватимуться на рівні місцевої влади.

Крім того, Кабмін планує ввести загальнонаціональне обмеження у вигляді заборони на проведення спортивних змагань та інших масових заходів.

Нагадаємо, що станом на 10 березня у світі було зареєстровано 114 219 випадків зараження Covid-19, 64 147 (56,2%) осіб одужали. Поза межами Китаю зафіксовано 33 295 випадків у 103 країнах/територіях/регіонах.

Джерело: 112.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button