Суспільство

Сьогодні Михайлове чудо: що треба робити, а чого слід уникати

Сьогодні, 19 вересня, святкують День архангела Михайла, або Михайлове чудо.

Михайла зазвичай просять захистити від темних сил, від невдач і бід, а також про зцілення. Михайло ще допомагає і подорожнім у далекій подорожі. У народі вважають, що він може захистити від розбійників і злодіїв, архангела вважають покровителем постраждалих від воєн і стихійних лих.

Чого не можна робити

Цього дня не можна працювати фізично, Бог покарає та інструменти зламаються. Але якщо вам терміново треба чимось допомогти ближньому, то, як виняток, можна трохи попрацювати.

Цього дня голову не миють, щоб не «змити розум».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільні прикмети і забобони: що повинні знати молодята

Не можна здійснювати великі покупки й укладати угоди.

З обережністю поводьтеся на дорозі та дотримуйтесь правил руху.

Цього дня не сваряться і не конфліктують. Інакше негативна енергія повернеться бумерангом.

Не можна викидати залишки зі столу, краще віддати нужденним.

Що треба зробити

Сьогодні треба виявляти співчуття і милосердя, допомагати по змозі нужденним, але не розповідати про це нікому і не показувати. День вважається вдалим для початку нового проекту, все, що ви сьогодні сплануєте, буде реалізовано. День прекрасно підходить для примирення, ви можете позбутися давніх образ. Раніше для цього спеціально влаштовували бенкет, де всі вирішували свої питання, а потім кожен приносив по одній страві на стіл. До речі, можна і треба гуляти та веселитися, адже скоро новий піст.

Цей день має гарну енергетику, підходить для чаклунства (хоча це і вважається гріхом у християнстві), а також для лікування хворих, які сьогодні можуть вилікуватися. Якщо сьогодні цілий день допомагати людям, то прикмети втратять свою силу над вами. У храмах ставлять загальну свічку та служать молебень. Також предки вірили, що цього дня будь-яке бажання може здійснитися. Але одне, тому просили про найважливіше.

Джерело: Znaj.ua

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button