Суспільство

Сьогодні Місячне затемнення: чого очікувати в день початку Коридору затемнень

Сьогодні, 19 листопада, дуже сильний енергетичний день: повний Місяць, часткове Місячне затемнення та початок Коридору затемнень. Його можна буде спостерігати з Південної Америки, Австралії, південно-східної Азії. Місячне затемнення 19 листопада відкриває Коридор затемнень, що завершиться 4 грудня затемненням Сонця.

Вплив потужних енергій відчуватиметься особливо за два дні до та після самого затемнення. Загалом бажано тримати себе в руках, сприймати все спокійно, не конфліктувати. Приймайте все з подякою – як відпрацювання своєї карми.

Початок Місячного затемнення 19 листопада о 8:02 за Києвом, максимальна фаза – об 11:02, а завершення – о 14:03. Затемнення відбудеться в знаку Тельця. Цей день буде з підвищеним емоційним фоном. Його вплив відчувається вже, але особливо варто звернути увагу на емоції 18-20 листопада. Можливі проблеми зі сном, неспокійна поведінка дітей і тварин, загострення психічних проблем.

Чого не можна робити 19 листопада в Місячне затемнення

Підписувати договори

Купувати нерухомість, автомобілі

Переїжджати

Вирішувати конфліктні питання, виконувати стресову роботу

Проводити хірургічні втручання.

Що можна робити в день Місячного затемнення 19 листопада 2021 року

Розвантаження організму, дієтичне харчування

Практики на очищення та звільнення від токсичних зв’язків

Психологічна терапія

Водні процедури, прийом заспокійливих трав

Ароматерапія

Йога, медитації, співання мантр

Повний місяць і затемнення допомагають переосмислити наш минулий досвід, проаналізувати помилки та зробити висновки. Зараз максимально найкращий час, щоб звільнятися від усього, що заважає жити. Це можуть бути як застарілі переконання, так і зв’язки, які давно треба було завершити. Очищайте енергетику свою та свого помешкання і займайтеся духовними практиками.

Джерело: 1plus1

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button