Суспільство

Сором’язливі ніжинці: лише одна родина з Ніжина взяла участь у кастингу кулінарного шоу

Телеканал «Україна» оголосив кастинг на участь у новому родинному кулінарному шоу. У Ніжині він відбувся в Будинку культури.

Організатори заходу шукали родини, де були чоловік, жінка і свекруха.

Любов Скрипник – працівниця каналу, яка займається пошуком учасників для шоу, – розповіла про відбір.

«Знайомимося з родиною, дізнаємося їхні кулінарні смаки та можливості. Окремо спілкуємось, беремо інтерв’ю. Питання загальні – все, що стосується кулінарії та стосунків у сім’ї. Готувати страви при цьому не треба, це вже буде на самій програмі, в студії. Якщо учасник сподобався режисерам, йому телефонують і запрошують на наступний етап. Зйомки відбудуться в травні», – сказала Скрипник.

Процес зйомки, за словами організаторів кастингу, простий і триває лише півдня-день. Чоловік замовляє страву, а жінки – мама та дружина – готують на камеру та спілкуються з ведучим. Потім замовник має вгадати, де чия страва, й оцінити смак. Учасників очікує грошова винагорода та подарунки від спонсорів, проїзд до студії – за кошти телеканалу.

Тож за звання кращого кулінара мали змагатися ніжинські свекрухи та невістки. Але охочих чомусь не знайшлось.

Любові Скрипник і її колегам допомагали навіть місцеві журналісти (сайту «Нежатин» і міської газети «Вісті»). Телефонували всім: і, як то кажуть, відомим, і пересічним. Але у відповідь зі слухавки: «Ні…ні…ні!» Хтось не хотів публічності, хтось посилався на зайнятість, а у когось не виявилось…свекрухи. Пропонували взяти участь у кастингу навіть перехожим. Але результат був той самий.

Зрештою участь у кастингу погодилася взяти лише одна ніжинська родина – Королів. До речі, ЧЕline нещодавно знімав передачу про цю сім’ю та їхню талановиту донечку.

Якщо родина пройде кастинг, стане учасником родинного кулінарного шоу, її покажуть по телевізору.

Джерело: «Нежатин»

Ще статті по темі

Back to top button