Суспільство

Соціологи з’ясували, що краще дарувати чернігівським жінкам на 8 Березня

Київський міжнародний інститут соціології провів опитування до свята 8 Березня. Українок запитували, який подарунок вони хотіли б отримати від коханого чоловіка. Українців – що вони хотіли б подарувати коханій жінці.

Результати опитування засвідчили, що плани чоловіків здебільшого відповідають очікуванням жінок. Найбажанішими подарунками на 8 Березня є квіти, туалетна вода, парфуми, косметика, а також турбота й увага.

Значні відмінності є лише в кількох позиціях: чоловіки дарують квіти частіше, ніж хотіли б жінки (34 % чоловіків проти 27 % жінок), те саме можна сказати про туалетну воду, парфуми або косметику (8 % чоловіків проти 5 % жінок).

Цікаво, що на другому місці найбажаніших подарунків – турбота й увага. 12% жінок відповіли, що вважають це подарунком, проте тільки 6 % чоловіків відповіли, що готові подарувати це.

Опитування проводили в 110 населених пунктах у всіх областях України, крім Криму та непідконтрольних територій Донбасу, серед населення віком від 18 років. Було опитано 2 040 респондентів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button