Суспільство

Справедливість перемогла: селищний голова Срібного виграв суд

Нарешті закінчилась півторарічна епопея зі звільненням із посади селищного голови Срібного Олега Куделі. Тоді депутати в першу ж сесію його зняли за немовби «корупційні» діяння. І ось у законній площині дійшли до фінішу.

Говорить захисник Олега Куделі, адвокат Володимир Кравченко:

«8 квітня 2019 року ми провели розгляд справи, суддя пішла в нарадчу кімнату і 10 квітня оголосила судове рішення, яким поновила Олега Куделю на займаній посаді та стягнула на його користь заробітну плату за весь час вимушеного прогулу в сумі понад 250 тисяч гривень. Олег Куделя з учорашнього дня намагається розпочати виконання своїх службових обов’язків, але йому в цьому створюють перешкоди – не віддають печатку, не допускають до робочого місця. В зв’язку з цим він звернувся до органів поліції та до прокуратури із заявою про вчинення кримінального правопорушення, що Срібнянська селищна рада не виконує рішення суду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повалення «монархії»: конфлікт у Срібному вийшов на фінішну пряму

Сам Олег Куделя підтверджує це, стверджує, що посадові особи Срібнянської селищної ради не допускають до роботи, не роблять відповідний запис у трудовій книжці про поновлення. На зауваження, що суд постановив негайно повернути до роботи, відповідають «Ми нічого не знаємо».

«Я, як і належить, ходжу на роботу, але виконувати свої повноваження не можу. Стосовно цього звернувся до правоохоронних органів», – резюмував уже чинний селищний голова.

 

Ще статті по темі

Back to top button