Суспільство

Стало відомо коли у Чернігові відновлять оплату проїзду карткою

Оплату картками в громадському транспорті Чернігова планують відновити орієнтовно через два тижні. Про це сьогодні, 16 січня, під час ранкової наради в міськраді повідомив начальник управління транспорту ЧМР Олександр Рижий.

«Наразі відбувається перехід на новий сервіс, що працюватиме більш дієво», – повідомив Олександр Рижий.

Нагадаємо, з 13 січня в громадському транспорті Чернігова відсутня можливість оплати поїздки банківською карткою, а також пристроями з технологією NFC. Чимало чернігівців обурювалися на те, що за одноразовий проїзд система знімала плату по кілька разів. Також в інформаційному просторі чимало повідомлень від містян, в яких вони нарікають на те, що відбувається списання коштів з їх банківських карток за поїздки, яких не було здійснено взагалі.

В той же час – найближчим часом у чернігівців можливі списання заборгованих коштів з банківських карток за поїздки в громадському транспорті міста, що не були оплачені вчасно, або ж не могли бути списані, через брак коштів.

«Оскільки наразі відбувається перехід на нову систему оплати, можливі випадки, коли у містян з карток зніматимуть кошти, які вони заборгували за попередні поїздки: коли фактично валідатор спрацював, але кошти з рахунку протягом визначеного терміну списані не були», — зазначив начальник управління транспорту ЧМР Олександр Рижий.

Ще статті по темі

Back to top button