Суспільство

Стало відомо, коли в Чернігові стартує пляжний сезон-2019

У місті розпочали підготовку місць для купання та відпочинку людей у новому пляжному сезоні. Для цього органи місцевого самоврядування визначають перелік місць масового відпочинку на водних об’єктах. У Чернігові офіційно таке місце тільки одне – це міський пляж «Золотий берег», який за останні роки став однією з візитівок міста.

У рамках підготовки до цьогорічного літнього відпочинкового сезону дно Десни вздовж пляжу обстежать та очистять водолази. На міському пляжі працюватиме охорона, патрулюватиме «Муніципальна варта». А з початком пляжного сезону також чергуватиме рятувальна служба.

На пляжі вже привели до ладу туалети, готують до встановлення тимчасові кіоски та інші торговельні об’єкти. Вже прибране сміття, ремонтується необхідна пляжна інфраструктура. Роботи координуються комунальним підприємством «Паркування та ринок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пляжі «Золотий берег» весняна гармонія

Орієнтовна дата відкриття пляжного сезону на «Золотому березі» – 1 червня. З цього дня до пляжу можна буде доїхати міським автобусом №15, для чого його маршрут продовжать до самого пляжу. Нагадаємо, у 2016-2017 роках місто Чернігів витратило чимало зусиль для того, щоб пляж «Золотий берег» став одним із найкомфортніших місць відпочинку.

Тут облаштовано зручний піщаний берег і спуск до води, фактично з нуля збудовано пляжну інфраструктуру, а також доріжки, лавки, освітлення, створено велику парковку, а до самого пляжу тепер веде нова зручна дорога з велодоріжкою.

Ще статті по темі

Back to top button