Суспільство

Стан єнота з Прилук покращився

Стан єнотоподібної собачки Єви з Прилук завдяки дбайливому догляду волонтерів ГО «ПТЗТ», лікуванню (робилися уколи та ставилися крапельниці, поїли та годували) значно покращився.

У ГО «Прилуцьке товариство захисту тварин» повідомляють, що Єві був зроблений рентген, на якому видно перелом хребта з уламками.

«Єва вже їсть та п’є самостійно, пересувається на передніх лапках. Лікування та реабілітація тривають, продовжуємо колоти препарати, посилено харчувати, щоб вона набиралася сил. Рентген Єви був направлений Київським спеціалістам, отримали консультацію та рекомендації. Тварині необхідно зробити МРТ для визначення стану спинного мозку та подальшої її долі. МРТ призначено 12.08.19 р. на 15.00 в м.Київ. Вартість самої процедури 1950 грн. Перед МРТ Єві зробили УЗД серця (250 грн), ще необхідно зробити загальний аналіз та біохімію крові, аналіз сечі. Після всіх цих досліджень тварина 12.08.19 р. з волонтерами ГО поїде до Києва на МРТ та визначення можливості та перспектив хірургічного втручання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єнот, якого знайшли у Прилуках, потребує допомоги

На жаль, фінансово таке лікування ГО самотужки вже не витягне. Ми дуже хочемо, аби тварина одужала та знайшла своє «місце під сонцем» — хоч у притулку, хоч у хороших приватних руках. Тому змушені просити про фінансову допомогу. Будемо вдячні за кожну копійку.

Для тих, хто хоче допомогти на лікування єнотоподібного собаки, Картка ПриватБанку 5168 7427 1949 9315 Блінова Наталія Анатоліївна. З приміткою «На лікування єнотоподібного собаки», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button