Суспільство

Старшокласники Ніжина подарували казку вихованцям реабілітаційного центру (Фото)

Днями Ліга старшокласників Ніжина, разом із учнями ЗОШ № 12 під керівництвом шкільного психолога Марії Тимченко завітали до вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей аби здійснити благодійну місію «Подаруй дитині казку».

За 2 місяці було зібрано чимало м’яких іграшок, настільних ігор, книжок та теплого одягу.

Анджела Тимченко, практичний психолог Ніжинського будинку дітей та юнацтва, координатор Ліги старшокласників ініціювала акцію та залучила навчальні заклади міста тим самим подарувавши дітям відчуття надії та казки. Малеча соціального центру була рада гостям і з радістю сприймала привітання благодійників.

13 січня добродії завітали до Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей. Цього разу привітання, як і має бути на Щедрий вечір, розпочалось зі щедрівочки та подарунків – великої кількості іграшок, розвивальних ігор та книжок для дітлахів. Щоб закріпити святковий настрій, за ініціативи Прем’єр -міністра Ліги, Гузь Анастасії , було проведено невеличкий позитивний танцювальний флеш-моб, до якого долучились всі учасники благодійного святкового заходу та вихованці реабілітаційного центру.

Директор центру віддячила щедрівникам солодощами. У відповідь малюки також виконали святкову щедрівочку, розчуливши всіх присутніх.

Всі учасники акції та самі малюки залишились задоволені і з гарним настроєм. Саме тому вирішили зробити візити до даного Центру традиційними.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button