Суспільство

Стартувала додаткова сесія ЗНО

Тестуванням із української мови і літератури сьогодні, 14 червня, розпочинається додаткова сесія ЗНО 2016 року.

16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня – з історії України.

Про це ЧEline повідомили в Міністерстві освіти і науки України.

Для участі в додатковій сесії з української мови і літератури зареєстровано 1 665 осіб, з історії України – 988, з математики – 755.

83 пункти тестування під час додаткової сесії з української мови і літератури також діятимуть в установах виконання покарань, виправних колоніях і центрах, слідчих ізоляторах. Тут зовнішнє незалежне оцінювання проходитимуть 385 зареєстрованих учасників.

Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з історії України у відповідних установах створено 74 пункти тестування, де перевірятимуться знання 293 осіб. Із математики ці показники становлять 45 і 180, відповідно.

Окрім території України, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде також проведена в містах Лісабон і Мадрид – для випускників загальноосвітнього навчального закладу I–III ступенів «Міжнародна українська школа», які проживають за кордоном. Тут тестування з української мови і літератури проходитимуть 19 і 9 осіб, відповідно, з історії України – 6 і 7, з математики – 10 і 3.

Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – об 11:00. Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Ще статті по темі

Back to top button